Adina Halas știe de ce va avea o relație perfectă cu viitoarea noră: ”Am mare grijă cum îmi educ băiatul”

 

Fosta asistentă TV se implică total în educația lui Serghei, astfel încât acesta să știe să facă orice lucru.

 

În cadrul unui interviu acordat Xtra Night Show, Adina Halas a atins un subiect interesant și anume educația pe care i-o dă băiețelului ei, Serghei, aflat încă în perioada pre-adolescentină, astfel încât să știe să respecte femeile de lângă el, să nu le trateze ca pe o mama sau ca pe o doamnă venită să gătească, să spele și să calce. Fosta asistentă TV este de părere că un bărbat trebuie să știe să facă orice, pentru a nu-și transforma iubita în menajeră.

 

"Eu cred că mă voi înțelege foarte bine cu nora mea și îți spun și de ce. Eu am mare grijă cum îmi educ băiatul. Îmi doresc ca el să fie un om foarte bun, să iubească în continuare oamenii și să se facă plăcut, iar aceste lucruri nu au cum să nu îl ajute într-o relație. Ce învață Serghei în momentul acesta de la mine este că el trebuie să învețe să respecte femeia, să nu o considere mama numărul 2, sau doamna care îl ajută la curățenie în casă. Trebuie să știe să facă singur absolut orice lucru e necesar în casă, pentru că lucrul acesta îl va ajuta și atunci când va avea o relație. Nu consider că există treburi pe care bărbații nu ar trebui să le facă...", a spus Adina Halas.

 

În ceea ce o privește, Adina Halas se consideră o femeie extrem de calmă și răbdătoare, dar vai de cel care o supără cu ceva, pentru că se transformă! "Eu sunt o ciudățenie. Teoretic sunt cea mai pacifistă și cea mai calmă persoană din univers, dar pe de altă parte sunt așa, sangre caliente și rău ajung să mă enervez. Sunt o furtună într-un pahar cu apă, dar când sunt o furtună, fugi.", a spus Adina Halas la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest