Adrian Enache, mândru de băiatul său: „L-am sprijinit din umbra”

 

David Enache s-a lansat în lumea filmului și a acordat primul interviu în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Adrian Enache și Iuliana Marciuc au reușit să-și țină băiatul departe de lumina reflectoarelor până acum. Dar iată că David a reușit să-și facă părinții mândri, după ce a debutat în lumea actoriei. Băiatul cuplului a jucat în primul său film, iar apoi a dat un interviu la dublu împreună cu tatăl său pentru Xtra Night Show.

 

Despre pelicula în care a jucat, David Enache a spus: ”Încă nu am văzut filmul, dar este un rol foarte interesant. Este o răstunare de situație. Au fost ore întregi de lucru, în care nu prea am avut pauză, dar cred că a meritat”.

Adrian Enache este un tată mândru de reușita fiului său și spune că l-a sprijinit din umbra în cariera pe care acesta și-a ales-o, procedând exact așa cum a făcut-o și cu fiica lui, Diana:  ”L-am sprijinit încă din prima clipă când mi-am dat seama că va dori să meargă pe drumul acesta. Exact cum am sprijinit-o pe Diana când am aflat câ este potrivită să meargă pe drumul muzicii. Sunt fericit că sunt încadrat de doi copii absolut minunați și talentați, Diana cu muzica, el cu actoria. L-am sprijinit din umbră”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest