Adrian Minune, primele declaraţii după ce a aflat că va fi bunic. "Sunt mai bogat”

 

Adrian Minune este în culmea fericirii după ce fata lui cea mică, Adriana va fi din nou însărcinată. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, chiar și pe fiica manelistului care la început nu și-a dat seamă că este gravidă.

Cântărețul se simte nespus de bine după ce familia lui se va mai mări în curând cu un membru. Adrian Minune se simte mai bogat sufletește după cum chiar el a mărturisit.

„Da! Voi fi din nou bunic! Asta nu înseamnă că am îmbătrânit, înseamnă că sunt mai bogat, am mai mulți oameni în casă. Adriana nu a ținut secret, nici ea nu a știut că e gravidă, s-a întâmplat”, a declarat cântărețul de manele la Xtra Night Show.

Adrian Minune trece prin momente nu chiar foarte plăcute asta după ce soția lui se confruntă cu ceva probleme de sănătate.

”Cati a fost iar în Turcia, i s-au schimbat pastilele, este ok, totul e ca la carte. Ea urmează un tratament în continuare, va lua pastile toată viața, dar ce-ți oferă Dumnezeu, așa trebuie să iei. Ieri a venit din Turcia, ea a fost acolo, eu am venit la cântat”, a mai mărturisit cântărețul.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest