Adrian Minune va fi bunic a doua oară: „Nu înseamnă că am îmbătrânit, ci că voi fi mai bogat”

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, celebrul manelist a mărturisit ce senzații trăiește după ce a aflat că fata lui, Adriana Simionescu, este gravidă.

 

Adriana Simionescu îl va face din nou pe Adrian Minune bunic. Manelistul a vorbit în exclusivitate la Xtra Night Show despre sarcina fiicei lui, precizând că aceasta nu a ascuns faptul că este gravidă, ci pur și simplu nu a știut.

 

„Da! Voi fi din nou bunic! Asta nu înseamnă că am îmbătrânit, înseamnă că sunt mai bogat, am mai mulți oameni în casă. Adriana nu a ținut secret, nici ea nu a știut că e gravidă, s-a întâmplat”, a declarat manelistul în exclusivitate la Xtra Night Show de la Antena Stars.

 

Totodată, Adrian Minune a oferit și ultimele noutăți legate de starea de sănătate a partenerei sale. Artistul a dezvăluit faptul că soția sa, Cati Simionescu, va lua pastille toată viața. Aceasta s-a întors recent de la ultimul control medical, din Turcia.

 

„Cati a fost iar în Turcia, i s-au schimbat pastilele, este ok, totul e ca la carte. Ea urmează un tratament în continuare, va lua pastile toată viața, dar ce-ți oferă Dumnezeu, așa trebuie să iei. Ieri a venit din Turcia, ea a fost acolo, eu am venit la cântat”, a mărturisit cântărețul, în exclusivitate la Xtra Night Show.

 

Adrian Minune a devenit bunic prima oară în urmă cu trei ani, atunci când Karmen Simionescu, cealaltă fiica a cuplului, a adus-o pe lume pe Sofia Maria Rossa. Nepoțica a devenit rapid cea mai mare slăbiciune a manelistului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest