Adrian Oianu, atac la adresa lui Kim Kardashian: „Rochia lui Marilyn Monroe nu venea pe fata asta”

 

la Met Gala a stârnit o grămadă de dezbateri, inclusiv în platoul Xtra Night Show.

 

La Met Gala, Kim Kardashian a îmbrăcat o rochie care seamănă izbitor cu cea purtată de legendara cântăreață Marilyn Monroe când a interpretat un cântec celebrul „Happy birthday, Mr President”  pentru președintele Statelor Unite ale Americii de la vremea respectivă, JF Kennedy, cu care a avut o relație. Pentru revista Vogue, Kim Kardashian a susținut că e vorba chiar de rochia divei de la mijlocul secolului trecut.

 

Au existat numeroase dezbateri peste Ocean cu privire la acest subiect. Dacă putea să încapă, Kardashian susținând că a slăbit peste 7 kg pentru a intra în rochie, dacă materialul ar mai fi rezistat etc. Opinii legate despre subiect au fost exprimate și în platoul Xtra Night Show. Adrian Oianu și-a expus părerea despre ținuta purtată de Kim Kardashian la Met Gala. Creatorul de modă invitat în emisiunea Xtra Night Show consideră că rochia purtată de Kim este o replică în toată regula.

 

‘’Ea spune că este rochia lui Merilyn Monroe pe ea. Se zice că are rochia originală a lui Merilyn Monroe când a cântat ‘’Mr. President’’. În afară de rochie nu e nimic interesant că îmi arăți ceva mulat. Merilyn Monroe avea personalitate, spunea ceva pe gură, dar ați auzit-o pe ea? Nu putem să facem comparație. Eu nu înțeleg de ce i s-a dat voie fetei ăsteia să se îmbrace cu rochia aia. E total o strategie de marketing. Eu cred că este o replică. Rochia aia fiind o mătase brodată e degradată deja și nici nu e pe măsura ei. În niciun caz, rochia lui Merilyn Monroe nu venea pe fata asta, au alte măsuri, alte proporții, deci nu putea să o îmbrace, oricum trebuia ajustată. Și ce faci ajustezi rochia originală din muzeu? Nu se poate’’, a declarat acesta în cadrul emisiunii Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest