Adrian Stroe a explicat la Xtra Night Show de ce nu a câștigat Chefi la Cuțite: „Nu am gustat…”

 

Cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu a vorbit despre experiența pe care a avut-o la Chefi la Cuțite. Ce spune despre câștigătoarea sezonului 10 a show-ului culinar.

 

Când a ajuns în marea finală alături de Raluca Todea și Florica Baboi, Adrian Stroe era considerat principalul favorit la câștigarea sezonului 10 din Chefi la Cuțite. A fost o surpriză pentru toată lumea că nu el a ridicat trofeul și marele premiu. În exclusivitate la Xtra Night Show, favoritul lui Cătălin Scărlătescu a explicat care au fost motivele din cauza cărora a ratat câștigarea întrecerii.

 

Adrian Stroe susține că nu a fost concentrate, iar preparatul său final nu a avut un gust desăvârșit, fapt taxat de jurați. În plus, finalistul de la Chefi la Cuțite mai consideră că detaliile au făcut diferența, iar el nu a fost deloc atent la ele. Una peste alta, el s-a declarat încântat de performanța obținută, și anume atingerea ultimului act al întrecerii culinare de la Antena 1.

 

”Eu cred că am fost prea relaxat, nu m-am implicat cât trebuia. Nu am stat destul de atent, cred eu. Nu am fost atent la detalii, nu am gustat cum trebuia. Asta mi s-a spus, din cauza gustului. Nu am fost atent la detalii, nu am gustat, se întâmplă, se poate greși. Eu sunt mulțumit și așa, am ajuns în finală”, a declarat Adrian Stroe la Xtra Night Show

 

Adrian Stroe și-a expus opiniile vis-à-vis de Floricăi Baboi, câștigătoarea concursului. Cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu a văzut multă muncă depusă de câștigătoarea sezonului 10, despre care a menționat și la Xtra Night Show. ”Dacă ne uităm pe tot parcursul emisiunii, să știți că totuși a muncit. Echipa a fost super, au lucrat destul de frumos, organizat, s-a văzut”, a mai spus concurentul de la Chefi la Cuțite.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest