Adriana Bahmuțeanu a dat jos 20 de kilograme! „E ultima invenție în materie de slăbit, e brevetată!”

 

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit la Xtra Night Show cum a câștigat bătălia cu kilogramele. Vedeta spune că nu se va opri aici.

 

Apariție spectaculoasă a fostei soții a lui Prigoană la Xtra Night Show. Diva este trasă printr-un inel și are o siluetă de invidiat. Transformarea radicală a survenit după doar 6 luni de când Adriana a apelat la o nouă metodă medicală în bătălia cu kilogramele, ce a dat rezultate și a ajutat-o să aibă, din nou, un corp de fotomodel.

 

Bahmu a recunoscut că în perioada pandemiei ajunsese să-și facă pâine în casă și a acumulat multe kilograme în plus. Declicul a survenit atunci când a observat că nu mai are ce să poarte din garderobă, întrucât hainele pocneau pe ea. Atunci a luat decizia de a discuta cu un medic specialist, ce i-a recomandat tratamentul miraculous.

 

”Am slăbit precum economia României. Să vedeți la iarnă ce-o să slăbesc, că vine gigacaloria. Nu chiar 20 în cap, dar sunt pe drumul cel bun, aveam vreo 86 de kilograme. Din fotomodel ajunsesem fotopurcel. Acum am început să intru în vechile haine, unele chiar îmi sunt largi”, a spus Adriana Bahmuțeanu la ”Xtra Night Show”.

 

Dieta recomandată de medic se bazează în primul rând pe fructe și legume. Bahmu a eliminat pâinea și carbohidrații din alimentația sa. A recunoscut că ia vitamine prescrise de medic și că face injecții ce o ajută mai mult psihic să își învingă pofta de mâncare.

 

”Sunt într-un proces continuu, mănânc foarte multe vegetale crude, ronțăi câte ceva, mănânc salate și fac niște injecții. Dimineața mănânc un ou fiert, un măr, un biscuit, fructele e bine să le mănânci dimineața. Eu m-am dus la doctor, am zis că pocnesc, mi-am schimbat toată garderoba că nu mă mai cuprindea nimic și m-a pus pe dieta asta. Nu te înfometează, am renunțat la pâine, m-am dus cu analizele făcute și injecțiile astea primite anihilează pofta de mâncare din creier. Se dau cu asigurare medicală.  E ultima invenție în materie de slăbit, e brevetată, nu știu cum se numește, dar nu e nimic experimental, e un tratament din Uniunea Europeană. Aceste injecții se fac timp de șase luni. Îți trebuie rețetă și doar cu recomandarea medicului le iei. Iau vitamine, iau enzyme, am un program foarte ok”, a spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest