Adriana Bahmuțeanu și George, în platoul XNS: ”Am stat pe bordură, ca la 15 ani”

 

Vedeta a povestit cum a decurs prima întâlnire cu logodnicul ei în exclusivitate la Xtra Night Show.

 

Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei George Steven au fost în premieră împreună într-un platou de filmare. Unde altundeva decât la Xtra Night Show. În urmă cu doar două zile, cei doi s-au logodit după o relație fulger de numai cinci săptămâni, luându-i prin surprindere pe toți cunoscuții.

 

Vedeta a recunoscut că iubirea poate să vină indifferent de vârstă, iar marea bcuurie a fost că toți cei trei copii le-au fost alături în biserică, atunci când au primit binecuvântarea religioasă. ”Poți să te îndrăgostești la orice vârstă. În mai puțin de două luni ne-am logodit. A fost o slujbă de binecuvântare și mă bucur că am avut copiii lângă noi, toți cei trei copii. Asta a fost cel mai frumos.”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show.

 

Adriana Bahmuțeanu a spus că s-a simțit din nou ca o adolescentă în preajma actualului iubit: ”M-a sunat să ne vedem la o terasă, la un restaurant. Eu nu aveam niciun chef, eram obosită. Asistentul doamnei Carmen Harra tot insista să ma duc, și până la urmă m-am dus. Am stat de vorbă până la 5 dimineața în noaptea aia, mi-a trecut oboseala. Am stat pe bordură. Oricum, noi avem așa, ca la 15 ani, niște chestii. Nu știu dacă m-am îndrăgostit, dar îmi plăcea să vorbesc cu el.”

 

În prealabil, la Antena Stars, Bahmu declarase: ''Ne-am simțit foarte bine, că de fapt asta ne-am dorit, un drum al vieții împreună Cu familia, cu nașii și cu prietenii apropiați. Și la nași a fost la fel, ei s-au cunoscut și s-au căsătorit foarte repede și noi la fel. O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație. Nu s-a schimbat nimic decât că azi am avut emoții. Da, aș avea răbdare, asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil. Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece, dar măcar unul și bun și împreună cu băieții noști să-l creștem pe cel mic''.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest