Adriana Lina a povestit la Xtra Night Show că a fost înșelată cu un bărbat! „A fost fatal, m-a îngropat psihic”

 

Adriana Lina, supranumită cea mai sexy cosmeticiană din România, a trăit o veritabilă traumă. Ea a povestit la Xtra Night Show, cu lux de amănunte, cum a aflat că iubitul ei e atras dă băieți. Relația cu individual respectiv a afectat-o extrem de tare, astfel încât și-a pierdut încrederea în bărbați.

 

„Am suferit o traumă, a fost fatală, m-a îngropat psihic. M-a făcut să mă întreb dacă am eu o problemă. Am primit semnele. Făcea glume cu prietenii lui, cum fac toți băieții, dar parcă la el erau în alt mod. Într-o zi am fost la munte cu mai mulți prieteni. Toată lumea s-a pus să doarmă și am rămas doar trei: eu, el și un băiat. Și la un moment dat i-a zis: ce-ar fi să adoarmă Adriana și să te leg. Cum te-ai comporta tu dacă te-aș lega și ți-aș face nu știu ce. Băiatul ăla s-a uitat la mine, eu la el, am rămas amândoi pokerface și atunci, băiatul ăsta a zis: Ce-I cu glumele astea. Tipul ăsta a zis: Nu cred că aș țipa, dar ți-aș da una. El râdea. Suprinzător mi se părea că îndepărta băieții care nu acceptau astfel de glume, care-l făceau pe el să se simtă bine”, a povestit Adriana Lina la Xtra Night Show.

 

„A fost o relație mai scurtă. Mi-a rănit orgoliul. Nu pot să știu că stau cu un om care se simte atras și de bărbați. Merit ceva mai mult. N-am nimic cu ei, dar cu partenerul meu .... Am suferit o traumă, a mai spus sexy cosmeticiana.

 

Deziluzia suferită de tânără nu s-a rezumat la aventura pe care o avea cu un bărbat, ci s-a adâncit odată ce a aflat că acesta o înșela și cu femei grase, pentru că ar fi avut un fetish în acest sens. „Am văzut în telefonul lui poze cu femei obeze. Băiatul avea niște probleme, bine că nu mi-am petrecut prea mult timp cu el”, a mai spus cosmeticiana.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest