Adriana Lina, agasată de bărbați: „Nu scap de ei, indiferent că sunt pe jos sau cu mașina”

 

Sexy cosmeticiana plătește un preț destul de mare pentru felul în care arată. Ea a vorbit în exclusivitate la Xtra Night Show despre momentele în care se simte terorizată.

 

Orice femeie frumoasă întoarce priviri. Este și cazul Adrianei Lina. Dar când privirile acestea continuă să o urmărească minute în șir situația devine mai degrabă frustrantă. Când sunt condimentate și cu câteva claxoane, situația devine de-a dreptul agasantă. Indiferent că e în mediul online, ori în viața reală, sexy-cosmeticiana a afirmat că are momente în care se simte agasată de bărbați care nu-i dau deloc pace.

 

Sexy-cosmeticiană s-a arătat de-a dreptul ofuscată de faptul că bărbații o abordează în mod insistent atât în viața de zi cu zi prin oraș, cât și pe rețelele de socializare. Ea spune că lucrul acesta se întâmplă încă de când era în perioada liceului și nu a încetat nici până în momentul actual. A povestit în emisiunea Xtra Night Show că i se întâmplă să fie urmărită cu mașina chiar în toiul zilei sau să nu mai scape de bărbații insistenți nici la semafor, ei ținând-se cu mașina după ea.

 

‘’Nu la modul bântuit, dar dau de oameni dubioși. Ori sunt eu nebună, ori sunt toți. Știți mesajele alea ‘’Bună, cf’’ la care nu se răspunde. Mai sunt cei care merg pe jos. Merg prin mall singură pe jos și se țin unii cu mașina după mine mult, până ajung în mall. De multe ori m-au așteptat până am ieșit din mall. Dar nu înțeleg ce vor ei, de fapt, că se țin așa cu mașina după mine. Și la semafor se întâmplă să mă streseze. Eu îmi fac, de obicei, story-uri când e roșu și sunt băieții cu claxoane și se țin după mine cu mașina. Tot nu scap de ei, indiferent că sunt pe jos sau cu mașina. Cred că dacă i-ai oferi puțină atenție, ar deveni psihopat un om care se plimbă după tine o oră. Se întâmplă asta de când eram în liceu’’, a povestit Adriana Lina la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest