Adriana Simionescu s-ar mărita imediat, însă are alte priorități: „Aș face nunta mâine, dar…”

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, fiica cea mica a lui Adrian Minune a spus că este pregătită să facă marele pas și în secunda următoare, însă va trebui să mai aștepte aproape 2 ani.

 

În cadrul unui interviu acordat la Xtra Night Show, Adriana Simionescu a spus că este gata să se căsătorească cu iubitul ei, Mihai Armando, chiar și mâine, însă trebuie să mai aștepte pentru că în acest moment există lucruri mai importante în viața ei. Drept urmare a stabilit să amâne evenimentul până în 2024.

 

„Dacă ar fi după mine, după ce îmi doresc eu în secunda asta, aș face nunta mâine, dar avem lucruri mai importante de făcut până la punctul acela. Mama cu tata au făcut nunta când frate-miu avea 3 ani. Între mine și frate-miu sunt 2 ani și jumătate diferență, iar între mine și soră-mea sunt 5 ani. Nu va fi nunta în 2023, poate un pic mai încolo, în 2024. În 2024 va avea loc cununia noastră”, a mărturisit fiica cea mică a lui Adrian Minune.

 

Adriana Simionescu a fost cerută în căsătorie anul trecut, de Crăciun, când se afla în mijlocul familiei. Mihai Armando, pe care ea îl alintă Nicu, are o super-afacere, deținând un lanț cunoscut de frizerii din București. Cu toate acestea, în interviul acordat XNS, Adriana Simionescu a dezvăluit că, desi poate să ceară bani atât de la tatăl ei, cât și de la iubit, a reușit să obțină prin forte proprii un venit însemnat, care îi permit să fie o femeie independent.

 

„Dacă mă duc la el să-i cer, îmi dă, nu e ca și cum îmi spune: „Aa, te-ai măritat, nu mai ai cum să îmi ceri” sau ceva de genul, dar nu mai vreau să fac asta, pentru că nu vreau nici să-i cer lui Nicu, nici să-i cer lui tata, vreau să fac banii mei. În prezent fac banii mei”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest