Agresat de o femeie, Alex Ashraf a sunat la 112! „Dacă era Oana aici o bătea de rupea în două”

 

Zgâriat și lovit la mână, soțul Oanei Zăvoranu a alertat autoritățile. Totul s-a petrecut la clinica pe care cei doi o dețin împreună.

 

Familia Oanei Zăvoranu este în centrul unui nou scandal, asta după ce soțul vedetei a sunat la numărul de urgență, anunțând că este agresat de o femeie. Totul s-a petrecut ieri dimineață la clinica medicală pe care cei doi o conduc. În exclusivitate la Xtra Night Show, Alex Ashraf a ținut să lămurească situația, după ce inițial s-au rostogolit informații cum că el ar fi fost agresorul, iar femeia respectivă victima.

 

Așadar, la emisiunea lui Dan Capatos, partenerul Oanei Zăvoranu a povestit că a avut un conflict cu o colaboratoare a clinicii. El a spus că respectiva ar fi venit croită pe scandal, că a început să amenințe și să jignească angajații, fiind nemulțumită de încetarea parteneriatului dintre clinică și firma pe care ea o reprezintă. Văzând că femeia nu dă semne de retragere, Alex Ashraf a considerat că este mai bine să alerteze autoritățile, decât să încerce să rezolve pe cont propriu conflictul. Zgâriat și lovit de vechea parteneră de afaceri, soțul Oanei Zăvoanu a sunat la 112.

 

”A speriat și pacienții care se aflau la testări COVID. Timp de vreo jumătate de oră, până când am fost anunțat atât de angajați, cât și de managera clinicii. Frustrarea e că a fost blocată de pe toate conturile și nu mai aveam nevoie de serviciile ei. A fost blocată de toți angajații din clinică, atât de mine, cât și de soția mea, pe orice telefon”, a povestit Alex Ashraf la Xtra Night Show. Potrivit afaceristului, scandalul s-a mutat afară, în fața clinicii, iar femeia i-a fi smuls lanțul de la gât soțului Oanei Zăvoranu. ”Am invitat-o afară, unde a continuat să fie recalcitrantă, a scos diavolul din ea. Dacă era Oana aici o bătea de o rupee în două, deci mai bine că am fost eu”, a mai spus palestinianul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest