Alex Bodi, dezvăluirea în exclusivitate la Xtra Night Show: „Urmează să mă operez”

 

să se opereze la o clinică din Occident.  

 

Reporterii Xtra Night Show l-au surprins pe Alex Bodi când dădea cu subsemnatul la secția de poliție, el fiind eliberat sub control judiciar. De când arestul i-a fost preschimbat cu controlul judiciar, omul de afaceri stă mai mareu plecat din țară, fiind surprins la Londra cu frumoasa Daria Radionova, dar totodată a recunoscut că mai are de rezolvat o serie de treburi și în alte colțuri ale lumii. De altfel, Alex Bodi și-a făcut atât Crăciunul, cât și Revelionul departe de țară.

 

Și, atunci când vine vorba de sănătatea sa, nu are de gând să se lase pe mâna medicilor din România, ci preferă tot stabilimente medicale din vestul Europei. Fostul partener al Biancăi Drăgușanu a anunțat că trebuie să treacă printr-o intervenție chirurgicală. Afaceristul se confruntă cu probleme mai vechi, iar acum este nevoit să primească ajutorul medicilor.

 

„Trebuie să plec, am o problemă. Urmează să mă operez la picioare. Am eu o chestie a mea cu varicele. E o chestie de mai demult. E de ceva timp, dar am tot amânat și acum cred că va trebui. Ori în Londra, ori în Franța, două clinici diferite”, a spus Alex Bodi în dialogul cu Horațiu, reporterul Xtra Night Show.

 

Alex Bodi se confruntă cu o problemă mai veche cu varicele, iar acum se pare că a venit momentul să apeleze la o operație chirurgicală la picioare. Afaceristul suține că va trece prin această intervenție la o clinică din Londra sau Franța. „Eu am o problemă cu venele. Am venele prea dilatate. M-am operat acum ceva timp, iar acum trebuie din nou. Îmi pompează sângele tare în vene, așa e când ești sportiv”, a spus omul de afaceri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest