Alex Dobrescu l-a scuipat și l-a lovit pe reporterul Horațiu!

 

Scenele reprobabile s-au desfășurat în curtea Antena Stars, iar atitudinea fostului partener al Cristinei Cioran este greu de înțeles.

Alex Dobrescu a șocat pe toată lumea când a sărit să-l lovească pe reporterul Xtra Night Show, Horațiu Tudor. Inițial, comportamentul fostului partener al Cristinei Cioran nu prevestea nimic rău. Bărbatul i-a trimis un mesaj reporterului Xtra Night Show în care i-a spus că dorește să fie rugată Cristina Cioran să îi aducă hainele pe care el le mai are la ea acasă, dar și buletinul și certificatul de deces al mamei sale. Apoi a spus că ar vrea să-i dea 1000 de lei fetei sale prin intermediul reporterului XNS.

Horațiu Tudor a transmis toate aceste informații Cristinei Cioran, iar fosta prezentatoare TV a fost de acord. Totul s-a schimbat când Alex Dobrescu a venit după haine, la sediul Antena Stars. Fostul iubit al Cristinei Cioran l-a scuipat și l-a bruscat pe Horațiu Tudor. De furia dezlănțuită a acestuia nu a scăpat nici echipa de pază.

Acțiunile sale explică în mare măsură și atitudinea Cristinei Cioran, care a cerut prelungirea ordinului de protecție împotriva lui Alex Dobrescu.

"Am demarat apelul, am echipă de avocați, pentru că m-am gândit foarte bine după seara trecută. Cred că m-am pripit puțin în a judeca eu la rândul meu, cred că într-adevăr nu au fost suficiente probe la dosar, eu nu am bănuit și nu am fost pusă niciodată în această ipostază, și atunci necunoscând zona aceasta, am decis să iau un avocat din oficiu, pentru că nu am avut nimic de ascuns. Credeam că e foarte simplu, credeam că probele video sunt suficiente, doar că nu au fost, pentru că ele nu au fost acceptate de instanță din varii motive. Dosarul acela a putut fi consultat acolo pe loc, poate că nu ar fi fost rău să cerem amânare pentru că ordinul mergea în continuare.", a spus Cristina Cioran la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest