Alex Dobrescu, primele declarații după acuzațiile Cristinei Cioran: „Voia să mă țină în șah ca să primească pat, dar a primit mat”

 

Fostul partener al Alex Dobrescu s-a apărat după sarabanda de acuzații pe care mama fetiței lui i le-a adus.

 

Alex Dobrescu și-a manifestat satisfacția că a obținut un prim succes în instanță în fața Cristinei Cioran, atunci când au respins cererea acesteia de prelungire a ordinului de protecție împotriva lui. El a comentat această decizie, în stilul characteristic, în exclusivitate pentru Xtra Night Show.

"Cristina Cioran a fost lansată, e pe tobogan, e în pantă, nu în rampă. A fost dată pe gheață de către stat. După cum ați văzut, judecătorul a dat o decizie, au fost propuse 30 de zile de arest preventiv și nu mi-au dat nici măcar arest la domiciliu. Doamna judecător a considerat că merit o lună de control judiciar.", susține Alex Dobrescu.

El a explicat și de ce a ajuns la data de 10 aprilie acasă la fosta iubită. Alex Dobrescu susține că ar fi fost chemat tocmai de aceasta pentru a avea grijă de Ema, fetița pe care o au împreună. "Mi-a zis că ordinul de protecție e la mișto, m-a ținut cumva în șah, dar până la urmă a primit mat. Voia să mă țină în șah ca să primească pat, dar a primit mat. Nu mi-a întins nicio capcană, a vrut să se întindă cu mine și până la urmă o să se întindă singură. Am fost acasă să le dau bani, să văd fata, să iau buletinul, pentru că nu puteam să scot certificatul de deces, lucru care nu s-a întâmplat nici în momentul ăsta, pentru că buletinul este sechestrat de această entitate.
Hainele le am la ea, cele mai scumpe lucruri, lucrurile de valoare probabil le-a dus deja la amanet ca să își suplinească viciile.", a declarat Alex Dobrescu.

Bărbatul susține că nu a bătut-o vreodată pe mama fetiție lui, fiind un tip mai degrabă pacifist. "Singurele lucruri pe care le-am bătut în viață, au fost covoarele, dar sunt atât de pacifist încât nu le-am bătut, m-am împăcat cu ele. Nici șnițelele nu le bat, gătesc șnițelele nebătute.(...)Am un trecut infracțional, am fost condamnat în 2015, pe 26 iunie, pentru altruism. Sunt singurul deținut din istoria penitenciarelor care s-a eliberat sub jumătate din pedeapsă.", spune el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest