Alex Dobrescu se căsătorește cu o tânără care este pe interes: „Dacă îi cumpăr un inel de 50.000 de euro cu diamant roz…”

 

Bărbatul este decis să-și refacă viața alături de o fată care ar fi cu 15 ani mai mică decât el, după cum a declarat, aparent în glumă, la XNS.

Alex Dobrescu s-a despărțit de Cristina Cioran cu scandal, în urmă cu 2 ani. Iar acum spune că ar vrea să-și refacă viața, iar ținta ar fi o tânără de 25 de ani, care ar dori să-i facă un copil pe care să-l crească așa cum își dorește el. Bărbatul susține că fata ar fi pe interes și că ar avea ceva pretenții, cum ar fi un inel de 50.000 de euro!

"Urmează să mă căsătoresc în scurt timp cu o fată superbă, care nu-mi face capul mare. Este o fată tânără de 25 de ani, o cheamă Violeta Andrei, îmi doresc din tot sufletul să fie soția mea. Am mers la un restaurant, am vorbit, mi-a zis că ar vrea să facă un copil care să fie crescut doar de mine. Ea m-a înțeles rapid, mai ales că mă trag dintr-o familie bună și mi-a zis că dacă îi cumpăr un inel de 50.000 € cu un diamant roz o să mă ia de bărbat. Nu e ca cea de dinainte, e clar pe interes, dar și diferențele de 15 ani, așa că mă bucur.", a spus Alex Dobrescu.

Bărbatul a negat vehement, dar într-o notă amuzantă că ar fi lovit-o vreodată pe Cristina Cioran. "Singurele lucruri pe care le-am bătut în viață, au fost covoarele, dar sunt atât de pacifist încât nu le-am bătut, m-am împăcat cu ele. Nici șnițelele nu le bat, gătesc șnițelele nebătute.(...)Am un trecut infracțional, am fost condamnat în 2015, pe 26 iunie, pentru altruism. Sunt singurul deținut din istoria penitenciarelor care s-a eliberat sub jumătate din pedeapsă.", spune el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest