Alex Dobrescu vrea să se împace cu Horațiu: ”Ești un om extraordinar”

 

Fostul iubit al Cristinei Cioran și-a cerut scuze în fața reporterului Xtra Night Show.

Cu câteva zile în urmă, la sediul Antena Stars, Alex Dobrescu l-a scuipat și l-a bruscat pe reporterul Xtra Night Show, Horațiu Tudor. Acum, fostul partener al Cristinei Cioran dă semne că ar regreta gesturile pe care le-a făcut, având în vedere că și-a cerut în mod public scuze de la jurnalist.

„Sper să-mi accepți scuzele. Am lacrimi în ochi. Îmi pare rău că m-am purtat așa cu tine. Tu ești un om extraordinar și nu am vrut să fac chestia aia, dar tu nu mi-ai dat de ales. Niciodată (nr. nu a lovit-o pe Cristina Cioran). Nu, singurul martor este cel din bord că nu are bani de benzină. Nu a zis că are o grămadă de bani. De ce cere bani la un om care nu are niciun venit. Eu am venituri. Bineînțeles că respect ordinul. Nu mă mai apropii de nimic de acolo, în afară de fiica mea pentru că o iubesc. Asta dacă mă lasă, da, îl voi respecta”, a spus Alex Dobrescu.

În ceea ce privește conflictul cu mama fetiței lui, Alex Dobrescu este de părere că aceasta va ajunge să poarte brățară electronica. „Nu are cum să se prelungească ordinul. Tu mi-ai da ordinul de protecție? În afară de incidentul nostru, unde te-am confundat. Eu nu am fost nicăieri la ea. Procurorul nu s-a opus cererii noastre, a zis că nu trebuie să am ordin de protecție pentru copil. I-a dat ei dreptate cu mențiunea că o să aibă ea brățară, nu eu, ca să vadă când mă apropii de ea. Eu nu am fost după ea nicăieri”, spunea Alex Dobrescu înainte de începerea procesului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest