Alex Velea, despre cea mai grea perioadă din relația cu Antonia: „Au fost greșeli ale tinereții”/ VIDEO

 

Alex Velea a fost invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, acolo unde a vorbit despre obstacolele prin care a trecut la începutul relației cu Antoniei! Artistul a recunoscut că povestea de dragoste a lui și a partenerei de viață a fost tare încercată, din cauza criticilor la care a fost supusă.

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton! Însă până aici, relația lor a fost extrem de încercată la început, dat fiind că amândoi veneau din relații tumultoase, în care erau nefericiți.

S-a spus mariajul lui Alex Velea a fost destrămat de intervenția Antoniei, însă potrivit spuselor artistului, căsnicia pe care o avea cu fosta soție nu mai funcționa de o bună bucata de timp. Mai mult decât atât, artistul a mărturisit că în moemntul în care a început să se îndrăgostească de Antonia, decizia de a divorța de fosta parteneră era deja luată, dar pentru că el și Antonia erau colegi de breaslă, lumea a crezut că artista a fost cea care a intervenit în relația lui.

„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericrea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părearea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții. Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip”, a declarat Alex Velea, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest