Alex Velea, detalii de ultimă oră despre nunta cu Antonia: ”Știm doar cine or să fie nașii”

 

În această vară, artistul originar din Craiova a cerut-o de soție pe mama copiilor lui. Cei doi și-au făcut planuri de nuntă, dar acestea au fost date ușor peste cap.

 

Prezent în studioul Xtra Night Show, Alex Velea a vorbit inclusiv despre marele eveniment pe care-l are în plan: nunta cu Antonia. Artistul a spus că se gândiseră inițial să facă nunta în această toamnă, dar faptul că nu au găsit o locație care să le convină, precum și din cauza programului aglomerat, au amânat evenimentul. Singura certitudine pe care o au sunt nașii, și anume Lucian de la Global cu soția lui Bianca.

”A fost perioada asta cu pandemia. Acum toamna asta ne doream iarăși să ne concentrăm pe treaba asta, nu am apucat să ne găsim o locație mișto. Nu știm nici pe cine o să invităm, știm doar cine or să fie nașii. (...) Lucian de la Global și Bianca. Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți. Nu știu și cu lista asta, avem foarte mulți prieteni. Dacă ar fi să o facem așa intim, am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două trei familii. Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată.”, a spus Alex Velea.

 

Alex Velea a lăsat totuși să se înțeleagă, într-un alt interviu acordat cu ceva timp în urmă, că ar programa nunta pentru primăvara lui 2024.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest