Alex Velea l-a făcut praf pe Cătălin Măruță, în direct: “Dacă vorbeam eu de Andra, cum a vorbit de Antonia…”

 

Un nou scandal a izbucnit în showbiz-ul autohton! Iar protagoniștii sunt chiar Alex Velea și Cătălin Măruță. După anumite comentarii nepotrivite făcute de prezentatorul TV la adresa Antoniei, artistul a răbufnit și a spus care este poziția lui în ceea ce îl privește pe soțul Andrei!

Invitat în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Alex Velea a vorbit despre scandalul momentului în care este implicat. Partenerul de viață al Antoniei a mărturisit că nu ar fi dat curs războiului dintre el și Cătălin Măruță, dacă prezentatorul TV nu l-ar fi provocat încontinuu și nu s-ar fi luat de familia lui de dragul audienței.

Artistul a spus că dacă doar el ar fi fost subiectul comentariilor nepotrivite ale lui Cătălin Măruță, probabil ca ar fi trecut cu o mai mare ușurința pentru situația controversată, însă în momentul în care cea despre care s-a vorbit în cadrul emisiunii prezentatorului TV a fost nimeni alta decât Antonia, atunci poziția lui s-a schimbat radical.

„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față. Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu măruță deasta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseamm numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârșit să spună că suntem bărbați și să ne strângem mâna”, a declarat Alex Vlea, la Antena Stras.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest