Alex Velea, toate detaliile despre nunta cu Antonia: „E nasol, că nu apuci să vorbești cu nimeni!”

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, cântărețul a dat din casă și a dezvăluit cum au proiectat cei doi marele eveniment. Vor fi 200 de invitați.

 

De mai bine de 8 ani, Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă românească. Cei doi artiști au împreună doi băieței, iar în iulie, Alex Velea a îngenuncheat în fața alesei inimii pentru a-I propune să facă pasul cel mare. Firesc, Antonia a spus cel mai hotărât Da din viața ei. Iar cei doi au proiectat deja cum va arăta marele eveniment. Au ales locația, invitații, mai există însă dubii în ceea ce privește ținutele în care cuplul se va afișa.

 

La emisiunea lui Dan Capatos, Alex Velea a spus că nu își dorește o nuntă spectaculoasă, însă va avea aproximativ 200 de invitați. Cântărețul vrea să uimească pe toată lumea cu o nuntă mai neobișnuită, undeva pe o plajă, însă exclude din start tradițiile și obiceiurile românești. Iubitul Antoniei a subliniat faptul că vrea să aibă o apariție de zile mari la nuntă și să schimbe câteva ținute.

 

Alex Velea a afirmat că, dacă a trăit atât de mulți ani alături de Antonia și au și doi copii împreună, se poate să iubești un om și fără nuntă, așadar căsătoria nu este o urgență, însă își doresc să spună, la un moment dat, marele ”Da” în fața ofițerului stării civile.

 

”Cred în uniunea asta în fața Domnului, credem în Dumnezeu amândoi și ne dorim treaba asta. Nu suntem extrem de evlavioși, fiecare cu Dumnezeul lui, nu vrem nuntă prea mare, e nasol, că nu apuci să vorbești, de fapt, cu nimeni”, a povestit Alex Velea

 

Alex Velea a mai dezvăluit că el și Antonia și-au ales deja nașii și că, în mare, totul este pus la punct, însă rămâne să se decidă în ceea ce privește locația și vestimentația. În general, Alex Velea își dorește ca nunta să arate exact așa cum vrea Antonia și să fie o zi extrem de specială pentru ei doi și pentru apropiații lor.

 

În iulie, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. „A zis “Da”! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!!!”, a scris Alex Velea, la momentul respective, pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest