Alex Velea vrea film despre viața lui. Dezvăluiri la Xtra Night Show: „El va juca rolul personajul principal, pentru că seamănă extrem de mult cu mine”

 

Cântărețul consideră că povestea lui de viață merită pusă pe peliculă. A stabilit deja cine va juca rolul principal.

 

Alex Velea a mărturisit că și-ar dori să scoată un film despre viața lui, despre cât de grele au fost începuturile în muzică și despre cum a reușit să aibă atâta succes. El spune că personajul principal ar fi Akim, fiul lui, deoarece seamănă leit cu el. Cum băiatul are acum doar 6 ani, se pare că proiectul lui Alex Velea este unul pe termen lung.

 

‘’Mi-ar plăcea să fac un film despre viața mea. Probabil cu lupta prin care am trecut pentru supraviețuire atunci când eram tânăr, pentru că nu am avut așa sume fabuloase în buzunar și a trebuit să muncesc mult, că am mâncat pufuleți, că am dormit prin studiouri ca să compun, cum am reușit, cum mi-am urmat visul, tot. Bine, sunt multe, dar nu vă zic, că poate chiar o să apară film cu asta. Filmul ăsta în care mi-ar plăcea ca fiul meu, Akim, să fie personajul principal, pentru că seamănă extrem de mult cu mine, adică suntem ca două picături de apă, seamănă extrem de mult cu mine în copilărie. Mi-ar plăcea ca atunci când o să fie adolescent, să joace rolul ăsta, a lui Alex Velea’’, a spus artistul în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

 

După ce și-a făcut casă de producție muzicală, vedeta a decis să organizeze și o mega-petrecere alături de artiștii pe care i-a strâns în jurul său, dar și de fani. Velea s-a abținut de la alcool pentru că a trebuit să țină un speech și a dorit să fie fluent.

 

 ‘’Petrecerea e diferită față de celelalte, în sensul că acum avem public. Noi între noi, oricum suntem în formula asta. Petrecem, pentru că facem muzica pe care o ascultăm. Ne distrăm. În principiu, munca e cea care te duce acolo unde trebuie să ajungi. Din păcate, aloc mai mult timp muzicii și carierei, decât aloc familiei. Este o petrecere de label. Eu nu am băut deloc în seara aia. A trebuit să fiu fluent în speach. Fiecare și-a arătat câteva pasaje din piese, am cântat refren, strofă, refren. Dacă cântam fiecare 2-3 piese întregi, stăteam câteva ore pe scenă și nu am vrut să plictisim lumea, am vrut să se distreze pe diverse piese, nu doar pe ale noastre. A ieșit o seară exact așa cum ne-am dorit’’, a declarat acesta în cadrul emisiunii Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest