Alex Zănoagă îl provoacă pe actualul iubit al Siminei Loica la luptă: „Nu știu dacă ea va ține cu mine sau cu el”

 

După Jador și Alex Zănoagă, Simina Loica a aterizat în brațele lui Alexandru Bobicioiu. Tatăl lui Dominic nu se împacă deloc cu situația și-l provoacă pe actualul iubit la luptă în cușcă.

 

Povestea de iubire dintre Alex Zănoagă și Simina Loica nu a durat prea mult. În urma ei a rezultat băiatul cuplului, Dominic. În urmă cu patru luni cei doi au decis, după numeroase certuri, să pună punct relației. Între timp, Simina și-a găsit un alt iubit, fix din cercul comun de prieteni, pe Alexandru Bobicioiu, drept urmare cei doi băieți au ajuns să nu se mai suporte.

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, Alex Zănoagă a povestit că l-a provocat pe rival la luptă de MMA. De altfel, data marelui eveniment a fost stabilită: 27 septembrie, timp suficient pentru ca băieții să se antreneze. Alex Zănoagă nutrește speranța că fosta lui soție îi va ține pumnii în ring!

 

”Cel mai bun să câștige. Am vreo 5 antrenamente pe săptămână, vreo 2 de MMA și ies seara și la alergat, mai merg și la sală, am un program foarte încărcat. Vorbesc cu Simina. Nu știu dacă ține cu mine sau cu el. Poate ține cu mine, că sunt și eu... Sunt vreo patru luni de când ne-am despărțit”, a declarat Alex Zănoagă.

 

Cu ceva timp în urmă, Simina spunea că așteaptă actele de divorț din partea lui Alex Zănoagă: „Aștept să facă Alex ceva că mi-a promis că o să rezolve el cu divorțul, aștept. A fost, a avut o zi mai proastă în care a zis lucrul ăsta, dar cred că nu e chiar așa hotărât, dar eu totuși aștept. Bine, mie îmi e și foarte greu pentru că sunt în orașul meu și nu prea știu unde trebuie să merg, ce să fac, asta e o problemă la mine, dar aștept să facă el, e orașul lui, el este bărbatul, el să mă scoată că este numele lui”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest