Alexandra și Ionuț, debusolați după ce au ieșit din casa Mireasa: „Am văzut o grămadă de blonde, brunete…”

 

La Xtra Night Show, cei doi concurenți au povestit cât de ciudat a fost impactul cu viața de afară după lunile petrecute în casa Mireasa.

 

Povestea de iubire dintre Alexandra și Ionuț a început la Mireasa – Capriciile Iubirii, show-ul matrimonial de la Antena Stars. Concurenții s-au plăcut, s-au îndrăgostit și au decis să formeze un cuplu, plecând căsătoriți la finalul primului sezon al emisiunii. Având în vedere timpul îndelungat petrecut în casă, impactul cu realitatea a fost unul cel puțin ciudat. Și asta pentru că niciunul nu a luat în calcul să ia datele de contact ale celuilalt, astfel încât le-a fost dificil proaspeților miri să dea unul de altul în afara casei.

 

Invitați în platoul Xtra Night Show, Alexandra și Ionuț au povestit peripețiile prin care au trecut imediat ce au părăsit casa Mireasa. „După ce s-a terminat emisiunea, eram debusolați. Stând atât timp în casă, neluând contact cu lumea de afară, a fost puțin dificil chiar și atunci când ne-am trezit căsătoriți, nu doar cuplu. (...) Am fost un pic bulversați amândoi. Problema era că nici eu nu aveam buletin. Am stat foarte mult și fără buletin, pentru că nu aveam nici certificatul de căsătorie”, a spus Alexandra, la Xtra Night Show.

 

De partea cealaltă, și Ionuț a mărturisit cât de dificil a fost să-și regăsească sufletul pereche după ieșirea din emisiune: „Aveam certificat de căsătorie, l-am uitat la producție. Am ajuns acasă la Reghin, cum să dau de Alexandra?! Mă gândeam ”unde mi-e soția?”. (...) Eu stiam că e Alexandra Marin. Am zis să dau pe Facebook că sigur o găsesc. Când am văzut o grămadă de blonde, brunete ...


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest