Alexandra Ungureanu pune cariera în fața vieții sentimentale: „Iubirea nu știu dacă s-a schimbat, s-a schimbat lumea”

 

Artista a acordat un interviu exclusiv la Xtra Night Show în care a vorbit despre planurile de viitor pe care le are.

 

Alexandra Ungureanu este nelipsită de la evenimentele mondene, dar întotdeauna a venit neînsoțită. Firesc, de Valentine s Day, reporterii Xtra Night Show au fost curioși să știe cum își va petrece vedeta această zi și firesc, dacă este cineva special în viața ei. Alexandra a spus că va munci, că va face repetiții cu trupa ei, apoi va petrece acasă, împreună cu mama sa și cele două cățelușe.

 

Artista a cugetat și în privința dragostei. Întrebată dacă își dorește sau nu o relație amoroasă, Alexandra a spus: ”Să mai întâlnesc pe cineva? Pai, cum o fi să fie! Să fie bine, numai. Îmi doresc să fiu bine și fericită. În rest, sănătoasă. Iubirea nu știu dacă s-a schimbat, s-a schimbat lumea. Iubirea este la fel. Sufletul este la fel.”

 

Cântăreața pare mai preocupată de mobilarea casei pe care și-a construit-o, spunând că tot ce lipsește din dormitor este patul. ”Trebuie să comand mânerele pentru mobila din bucătărie. Sunt pe ultima sută de metri. Nu am pat, în rest cam totul este gata. Când va da frunza și floarea în pom, și eu voi fi instalată ca o zână în casa mea nouă.”, a mai spus artista


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest