Alice Bonita, vice-campioană la dat palme la posterior! „Băieții erau șocați cât de rezistente suntem!”

 

Concurenta de la iUmor s-a antrenat pentru proba susținută în cadrul show-ului de la Antena 1 la un concurs real de dat palme la posterior. Tânăra a povestit totul la Xtra Night Show.

 

Alice Bonita a urcat pe scena iUmor cu un număr cu totul inedit, pe care-l experimentase la o competiție reală. La Xtra Night Show, dansatoarea a istorisit cum i-a venit ideea de a merge cu același număr și la show-ul de la Antena 1 și cum l-a cosmetizat, pentru a aduce și zâmbetul pe buze juraților și publicului.

 

Așadar, cu ceva timp în urmă, până să ajungă în fața lui Bendeac și Cheloo, Alice Bonita a luat parte la o competiție inedită la noi în țară, atât pentru fete, cât și pentru băieți. Totul s-a desfășurat foarte simplu, iar regulile erau destul de clare. Băieții trebuiau să-și dea palme peste față, iar cel care rezista cel mai mult era câștigător. În cazul fetelor lucrurile erau diferite, asta deoarece tinerele trebuiau să-și dea palme la posterior, iar de asemenea câștigătoarea era cea care putea să reziste cât mai mult.

 

”Am fost la un concurs de dat palme peste față între băieți, iar noi fetele ne dădeam palme la posterior, dar palme pe bune. A fost remiză între mine și colega. Iar eu am preferat să nu mai intru într-a doua etapă, pentru că aveam posteriorul destul de vânăt. Pierde cine renunță prima, de durere. Chiar și băieții erau șocați de cât de rezistente suntem. Și atunci s-a hotărât că e remiză. Oricum, două săptămâni am stat pe unguente acasă. Pot să vă arăt cât de tare dau! ”, a spus Bonita la Xtra Night Show.

 

Cu un număr inspirat din concurs, Alice Bonita împreună cu o parteneră au venit și la iUmor. Au condimentat prestația lor cu frișcă și miere, însă numărul nu a fost pe placul lui Bendeac și Cheloo. Doar Delia le-a dat DA fetelor și chiar a urcat pe scenă să experimenteze!

 

„Când am mers la iUmor am vrut să iau altă colegă, pentru că am vrut să facem momentul mai funny. Au fost cinci farfurii cu 5 surprize diferite: frișcă, miere, dulceață. Am încercat să facem o prăjitură. Juriul a ales un număr, și ne duceam la numărul ales, mergeam spre colega și îi dădeam o palmă. Cu streaptease, dansuri, s-a tot mers. Eu am zis să merg cu ceva cu care nu s-a mai mers. Mihai și Cheloo au dat Nu, Delia a dat Da, chiar a venit pe scenă. Sincer, mă așteptam să fie invers. Băieții nici n-au vrut să vină să participe, pe Cheloo îl înțeleg, că e căsătorit”, a spus danasatoarea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest