Alin Oprea, declarații exclusive după ce a făcut marele pas cu Medana: „Sentimentul suprem al iubirii reușește să elimine fricile”

 

Cântărețul a spus din nou marele DA, după trei ani și-un pic de relație. Acum simte că a făcut alegerea potrivită.

 

Alin Oprea s-a căsătorit cu Medana, partenera lui din ultimii trei ani și jumătate. Logodna a avut loc la data de 4 decembrie, când artistul i-a dăruit alesei inimii lui inelul în fața a peste 1000 de persoane, iar cununia religioasă șase zile mai târziu. Astfel, după un mariaj care a eșuat, fostul membru al trupei Talisman a avut puterea să o ia iar de la capăt.

 

„Cel mai important este că am trecut peste toate momentele vechi și traumele vechi, care m-au încărcat cu tot felul de frici, de neîncredere, de idei preconcepute, dar iată că au trecut deja aproape patru ani de relație, În luna mai, anul viitor, împlinim patru ani și cred că pașii pe care îi facem acum sunt niște pași maturi, asumați, pași pe care i-am gândit, i-am simțit. Am avut un feeling că celălalt e ce trebuie și mi-am dat seama că sentimentul suprem al iubirii reușește să elimine fricile, atunci când este autentic, real și este crezut de ambii parteneri”a spus Alin Oprea, la Xtra Night Show.

 

Artistul spune că partenera lui îi dă forță și că l-a ajutat pe toate planurile existenței lui, fapt care l-a făcut să se schimbe în bine: „Într-o perioadă în care nu am știut dacă am să mă mai pot ridica singur, intenția mea era, dar m-a ridicat, mi-a dat din nou forță, mi-a dat încredere. M-a sprijinit pe toate planurile…profesional, psihologic și m-a încărcat cu dragoste, iar rezultatul acestor ani cu ea m-a adus la a fi un bărbat destul de schimbat, față de Alin Oprea cel vechi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest