Alin Oprea iubește din nou! Dezvăluiri la Xtra Night Show: „Vom face și pașii tradiționali!”

 

Fostul solist al formației Talisman este din nou îndrăgostit. Consideră că actuala parteneră, Medana, este îngerul său păzitor și are planuri de nuntă. Dezvăluiri exclusive la Xtra Night Show.

 

Alin Oprea nu a ieșit tocmai bine din divorțul cu Laura, femeia alături de care a stat mai bine de două decenii, spunând la XNS că a plecat „în pantaloni scurți”. Oricum, se prefigurează un proces de partaj, în care artistul speră să-și recupereze o parte însemnată din bunuri. Însă, Alin Oprea nu duce lipsă de nimic, având în vedere că noua sa parteneră, Medana, are afaceri în imobiliare, în Cluj Napoca. În emisiunea Xtra Night Show, Alin Oprea a spus că iubita lui a apărut în cele mai grele momente din viața lui. Aceasta l-a sprijinit oricând, i-a fost alături, iar el vorbește extrem de frumos despre ea și o consideră îngerul lui păzitor.

 

„Cred că Dumnezeu a făcut să apară în viața mea exact în momentele cele mai grele, pentru că din păcate pentru mine, toată viața am fost un om sensibil care s-a implicat cu tot ce a putut 100% și atunci când viața îți joacă anumite feste suferi, însă orice suferință are un final. A fost lângă mine în cele mai grele momente, încât îmi place să spun că a fost îngerul meu păzitor în acele momente și în continuare’’, a declarat Alin Oprea.

 

Alin Oprea a recunoscut că are planuri de nuntă cu Medana, dar nu dorește să grăbească nimic. De fapt, cei doi plănuiesc două nunți, una la București, iar cealaltă la Cluj. „Noi am făcut tot posibilul ca această relație să fie cât se poate de puternică. Am fost tot timpul atenți, am comunicat foarte mult când orice moment mai sensibil a apărut, astfel încât respectul, iubirea, fidelitatea și toate principiile de bază ale relației să rămână intacte și am fost mai puțini atenți la lucrurile astea tradiționale, nuntă, logodnă. Eu cred că logodna este o declarație de dragoste pe careți-o poți face fără să dai un inel, fără să o ceri de nevastă. Pur și simplu, felul în care te comporți cu cineva spune totul. Vom face și pașii tradiționali, dar când va fi timpul. Nu forțăm nimic în relație. Nu mai durează mult, dar nu ar fi putut fi un moment secret’’, a mai spus el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest