Alin și Dana Badea, dezvăluiri exclusive la XNS după scandalul cu Dani Mocanu: „Primim amenințări de la clanuri interlope!”

 

Cei doi logodnici spun că se simt terorizați din cauza scandalului cu cunoscutul manelist, care durează de mai bine de un an.

 

Alin și fosta ispită de la Insula Iubirii Dana Badea spun că trăiesc în teroare, primind fel de fel de amenințări din partea unor oameni despre care spun că ar face parte din clanurile interlope. Cei doi s-au aflat în platoul Xtra Night Show pentru a povesti situația deloc confortabilă prin care trec. Dacă la început scandalul a avut ca temă copilul pe care Alin îl are cu fosta iubită a lui Dani Mocanu, acum mărul discordiei ar fi altul.

 

Fosta ispită de la Insula Iubirii s-a arătat îngrijorată de mesajele primite de la persoane care, potrivit spuselor ei, ar aparține clanurilor interlope: „Sunt amenințări din mai multe părți, ne simțim amenințați amândoi, într-adevăr. Acum nu mai sunt problemele cu fata, pentru că Alin s-a înțeles cu fosta concubină și au ajuns la un acord comun. A rămas ură cu toate cele întâmplate, practic. Primim amenințări și de la clauri interlope”.

 

În ciuda situației, tiktoker-ul Alin nu a apelat până acum la ajutor din partea autorităților statului, motivând că pericolul nu este încă maxim: „Ne certăm de un an și tot nu se mai termină. Era bine dacă ne amenințam pe TikTok, dar el o face în privat. Momentan, nu am apelat niciunde, pentru că nu mă simt încă 100% în pericol. Mă sună mai mulți oameni, spunându-mi că „Domnule, o să vezi ce o să pățești, o să vezi ce se va întâmpla cât de curând”. Eu le închid, îi ignor și atât”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest