Alina Petre, la un pas să rateze șansa vieții: „N-am vrut, am refuzat această relație!”

 

După o serie de relații eșuate, fosta noră a lui Virgil Măgureanu pare să fi găsit fericirea. Însă a fost aproape să strice totul.

 

Alina Petre a avut un an foarte greu. În 2021 și-a pierdut fostul soț, pe Măgureanu junior, a fost bătută de iubit. Însă din iarnă s-a implicat într-o nouă relație, cu omul de afaceri Khalil Beydoun. Invitată la Xtra Night Show, voluptuoasa blondină a povestit cum a început relația cu noul ei partener. L-a cunoscut la o masă cu un grup de prieteni, unde omul de afaceri a ajuns absolut întâmplător.

 

„Ne-am cunoscut la o masă, unde am fost invitată de niște prieteni. El a venit cu totul întâmplător să lase niște acte la masă și n-a mai plecat, adică s-a așezat și am avut așa un schimb de energii. Eu nu prea cred în energii, cred în raționament, sunt pe partea asta mai științifică. Uite că s-a întâmplat și de atunci a fost foarte greu să ne mai dezlipim unul de celălalt, deși a fost o relație foarte încercată”, a povestit Alina Petre, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

 

Blondina nu a vrut să se arunce inițial într-o nouă idilă întrucât considera că are nevoie de timp pentru a-și vindeca rănile. Khalil Beydoun a insistat, iar acum vedeta îi este recunoscătoare pentru acest fapt. Vedeta primește suport emoțional din partea noul ei iubit și pare mai fericită ca niciodată. Se pare că soarele a răsărit și pe strada Alinei Petre, iar acum recunoaște că este îndrăgostită. Chiar dacă de multe ori a susținut că este o persoană care se bazează mai mult pe rațiune, blondina pare împlinită lângă iubitul ei.

 

„El m-a cucerit destul de greu. N-am vrut, am refuzat această relație, eu aș fi vrut să mai stau încă vreo șase luni singură, să-mi tratez rănile mele din trecut. Nu eram pregătită pentru așa ceva și a insistat foarte mult și îl felicit că a insistat pentru că trăim ceva foarte frumos. Pentru mine a contat foarte mult suportul lui emoțional. Ceea ce ne-a unit pe noi este o emoție foarte puternică și o nebunie, o mare iubire și o nebunie, atât”, a spus Alina Petre.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest