Amănunte exclusive din culisele show-ului “Mămici de pitici, cu lipici”! Cum se înțelege, de fapt, Gabriela Cristea cu celelalte dive/ VIDEO

 

Invitată în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, Gabriela Cristea a oferit detalii despre noul show din care face parte “Mămici de pitici, cu lipici” de la Antena Stars. Prezentatoarea TV a dezvăluit cum se înțelege cu celalte mămici, dar și cum anume decurg filmările pentru noul proiect în care este implicată.

Gabriela Cristea și Simona Hapciuc au venit pe canapeaua din platoul emisiunii “Xtra Night Show” și au oferit detalii exclusive despre proiectul din care fac parte amândouă. Potrivit spuselor celor două dive, filmările au început deja de ceva timp, iar atât fetițele Gabrielei Cristea, cât și băiețelul Simonei Hapciuc s-au acomodat cu faptul că sunt filmați mare parte din zi.

”E mult mai lejer decât la Fetele lui Tavi. Este un reality în care copiii au reacții mai bune decât noi. Nu prea e nevoie de noi. Tot ce se filmează se difuzează, sunt savuroși. Nici nu filmează prea mult, căci nu ne putem ține de un script sau cu lumini și scenariu. Trebuie să ne ținem după ei și cam atât, nu ai cum cu copiii, ei fac de capul lor. Pot să le spui tu că pică lumina… că degeaba. Ideea e să prinzi tot ce spun și fac copiii, chiar scoți lucruri mișto. Din păcate, programul nostru este destul de diferit, nu suntem casnice ca să ne întâlnim noi și să facem nebunii. Dar ne-am mai întâlnit la filmări, probabil o să mai facem, dar cred că e important ca cei de acasă să vadă cum fiecare-și crește copilul. Habar nu am (nr. dacă se mai adaugă mămici), docamdată suntem noi trei, dar se pot adăuga pe parcurs și alte mămici”, a spus Gabriela Cristea la ”Xtra Night Show”.

Simona Hapciuc a completat menționând că nu se poate respecta niciun script propus de regizor, dat fiind că toți copiii implicați în proiect sunt extrem de spontani.

”Filmăm destul de mult, nu s-a ținut deloc cont de script, când plângea un copil, altul râdea, dar secretul este să stai cu camera după ei”, a adăugat și Simona Hapciuc.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest