Ana Maria Calița, printre vedetele afectate de decizia Blue Air: „Mergeam special pentru show”

 

Stand-up comedianta a ratat un spectacol de senzație în Amsterdam, după ce compania Blue Air și-a anulat zborurile.

 

Ana Maria Calița de la iUmor se numără printre vedetele care au avut de suferit ca urmare a deciziei companiei Blue Air de a-și anula, din scurt, zborurile. Comedianta, alături de o gașcă de prieteni, avea în plan să ajungă la Amsterdam pentru un spectacol susținut de celebrii Dave Chapelle și Chris Rock. Imediat după ce a aflat de decizia companiei aeriene, Calița și prietenii au căutat soluții pentru a ajunge la show, însă nu au mai găsit, după cum a povestit la Xtra Night Show.

 

„Eram o gașcă mai mare și voiam să mergem la show la Dave Chapelle și Chris Rock. Aveam bilete, totul aranjat. (...) Toți am încercăm să ne regrupăm. A fost mega complicat și nu am mai plecat. Aveam o anumită oră la care trebuia să ajungem și nu mergeam doar așa. Noi mergeam special pentru show”, a spus umorista la Xtra Night Show.

 

Având în vedere și job-ul său, Ana Maria Calița a povestit întâmplarea cu zâmbetul pe buze, însă pentru mulți români, uitați prin Grecia sau alte destinații de vacanță, ori care au încercat să plece la muncă, dându-și ultimii bani pe biletul de avion, hotărârea companiei Air Blue a picat ca un trăznet. Conducerea Blue Air și-a pus decizia pe seama datoriilor pe care le are, pentru că președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) ar fi „condus la distrugerea semnificativă a încrederii pasagerilor în Blue Air, generând pierderi de peste 5 milioane de euro, prin reducerea volumului de vânzări bilete”, potrivit comunicatului transmis de companie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest