Anamaria Prodan a analizat lupta din ring: ”Tot meciul a dominat”

 

Impresara s-a arătat mândră de modul în care s-a impus Ronald Gavril în gala de la Craiova. Ce declarații a făcut pugilistul român.

Susținut frenetic de publicul cald de la Craiova, Ronald Gavril s-a impus în meciul cu mexicanul Carlos Gallego Montijo. Partenerul Anamariei Prodan s-a arătat fericit după victoria obținută în Bănie și a făcut o scurtă declarație de mulțumire pentru susținere, în exclusivitate la Antena Stars.  

„Vă mulțumesc mult pentru susținere (...) Sunt fericit, sunt campion! Centura a rămas acasă, așa cum am promis. A fost o victorie meritată. Am muncit foarte mult pentru acest meci. Pentru acest eveniment s-a muncit foarte mult și iată că am reușit să aducem două centuri în România. Mexico are o școală de box foarte bună, e stilul profesionist. Un mexican foarte puternic, care a rezistat la multe lovituri. În final, a cedat loviturilor”, a mărturisit Ronald Gavril, pentru Xtra Night Show.

La finalul partidei, Anamaria Prodan a recunoscut că a avut emoții mari: „Abia acum încep să respir. Așa este (n.r. îi tremură mâinile). Este o victorie muncită. Muncă susținută de la vârsta de 15 ani pentru Ronald. A avut alături toată familia și mulțumesc tuturor celor care au fost în fața televizorului și au rămas așa fără aer ca și mine (...) Tot meciul a dominat”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest