Anamaria Prodan, despre cel mai dificil moment din viață: „A fost cumplit”

 

Impresara a dezvăluit că moartea mamei sale a fost cel mai greu moment al vieții ei, atunci având impresia că a pierdut totul.

Cea mai cunoscută femeie din fotbalul românesc a povestit că moartea Ionelei Prodan a fost, de departe, cel mai greu moment prin care a trecut până acum. Atunci a simțit că a pierdut tot, nu doar pe femeia care i-a dat viață.

„Cel mai greu moment a fost atunci când am pierdut-o pe mama mea. Ăla a fost momentul cumplit al vieții mele. Restul, uitându-mă în urmă, nu există. Pierderea mamei mele, nu am pierdut numai un părinte, am pierdut un sfătuitor, sprijinul, am pierdut tot (...) Am realizat încă o dată ce a însemnat Ionela Prodan pentru România, pentru Craiova, pentru județ, ceva unic”, a declarat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

Impresara a mai mărturisit că, deși părea că nimic o poate pune la pământ, au existat momente, inclusiv divorțul, când se temea că va fi judecată de cei din jur. „Am învățat, în urma experiențelor, să îmi înving și ultima frică. Îmi era frică de ce o să vorbească lumea, că dacă divorțez, ce o să se întâmple, că o să mă judece lumea. Astăzi, când vorbesc cu voi, sunt un om atât de liber și de asumat, nu că nu aș fi fost, dar atât de liber încât nu îmi pasă de absolut nimic. Dacă aveam mai multă minte și nu îmi păsa de ce zice lumea, chiar dacă eu spuneam că nu-mi pasă, cumva, probabil că eram la miliarde de kilometri departe, dar nu e timpul pierdut”, a mai spus impresara


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest