Anamaria Prodan, despre procesele penale cu Laurențiu Reghecampf: „Nu mă mai afectează nimic”

 

În exclusivitate pentru Xtra Night Show, sexy-impresara a atins un subiect delicat, și anume bătăliile în instanță cu fostul ei soț.

Anamaria Prodan este implicată trup și suflet în relația cu pugilistul Ronald Gavril. Ea susține că nu o mai afectează deloc procesele penale pe care le are cu Laurențiu Reghecampf. Mai mult, ea susține că a externalizat toate serviciile de avocatură, astfel încât nu mai este implicată absolut deloc.

”Știi ce liniștită sunt? Nu mă mai afectează nimic! Mă distrează când toată lumea mă sună. Am externalizat, exact cum am spus, avocatul, se ocupă de absolut tot. Nici pe mine, nici pe copii nu ne interesează absolut nimic. Poate să spună fostul soț tot ce își dorește el. Poate să se ducă să zică tot ce vrea el, nu mă interesează. Nu ne mai interesează. Până la urmă, eu cred că astăzi România vede cine a fost alături de mine, cine este fără mine”, a declarat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

Vedeta a mai dezvăluit că va petrece sfintele sărbători pascale alături de iubit, însă acesta va trebui să fie atent la alimentație, întrucât va trebui să treacă proba cântarului cu brio. ”Stau acasă și o să vină și Ronald. O să vină cu antrenorul lui. Nu are voie să mănânce nimic ca să treacă de cântar. I-am zis să nu mănânce două zile măcar, să poată să mănânce o felie de cozonac. Este okay, el are întotdeauna numărul de kilograme. Niciodată nu a avut exces de kilograme”, a declarat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest