Anamaria Prodan, împărțită între iubitul Ronald și fiica Sarah, care se operează din nou: ”Cu siguranță va fi de bun augur”

 

Sexy-impresara a anunțat că fata ei cea mică va suferi o nouă intervenție chirurgicală la genunchi.

Sarah Dumitrescu practică baschet în Statele Unite, dar a avut probleme destul de mari cu accidentările la unul dintre genunchi. Sportiva a luat decizia să se opereze din nou la menisc, intervenție chirurgicală pe care o va face la Cluj Napoca, după cum a anunțat mama ei la Xtra Night Show. Până la operație, cei mici vor veni să-l susțină pe Ronald Gavril la gala care va avea loc în Bănie.

„Mâine vin și ei (n.r. copiii la Craiova), doar că Sarah se operează la genunchi, din nou, la menisc. Ronald luptă pentru titlu, Sarah se operează și cu siguranță va fi de bun augur. La Cluj se operează (...) Dacă tot are acum vacanță, trebuie să și-l repare pentru că o așteaptă un sezon nou și trebuie să fie ok. La menisc este ok și abia a terminat campionatul”, a declarat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

Ronald Gavril este gata să urce în ring: „Sunt pregătit pentru acest meci, m-am pregătit mai bine de două luni și jumătate, în Los Angeles și sunt pregătit să fac istorie aici, în Craiova, să vină aici oltenii să ne susțină. Erau trei antrenamente pe zi, la 06.00 înviorare, la 10.30 antrenament și la 18.00 antrenament sau sprinturi, depinde. Sunt și mai bine pregătit”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest