Anamaria Prodan, noi săgeți la adresa lui Reghecampf, după ce are poprire pe bunuri: ”Este în cap, fără serviciu!”

 

Impresara a dezvăluit că are poprire pe bunuri din cauza fostului soț și s-a dezlănțuit la adresa acestuia.

Anamaria Prodan a intervenit în cadrul emisiunii Xtra Night Show, pentru a-și spune punctul de vedere după declarațiile făcute de avocatul fostului soț. Impresara a mărturisit că bunurile pentru care s-a ajuns la plângere penală nu au dispărut. Una dintre mașini este folosită pentru fiul lor, pentru a-l duce la școală.

„Avem poprire pe bunurile comune din cauza nenorocirilor pe care le-a făcut! (...) Există poprire pe jumătate din casă, pe toate bunurile pe care el este jumătate cu mine”, a mărturisit Anamaria Prodan, pentru Xtra Night Show.

Totodată, vedeta s-a dezlănțuit la adresa fostului soț, subliniind încă o dată că acesta nu mai are dreptul să antreneze, după ce Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a câștigat procesul cu el. „Probabil că neavând posibilitatea să își plătească împrumuturile, se gândește că poate mai face vreo nefăcută (...) cum a făcut cu toate mașinile, pe care le-a vândut prietenilor. (...) Voi realizați ce probleme are omul ăsta? În loc să facă performanțe, e dat afară de peste tot! Deci este în cap! Este fără serviciu! Voi realizați că nu mai are dreptul să antreneze la nivel mondial? Ce antrenor a mai ajuns în situația asta vreodată pe Pământ? Nu mai are voie că a câștigat Rotaru procesul”, a adăugat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest