Anamaria Prodan spune că Ronald Gavril nu se implică în scandalul cu Reghecampf: ”O maturitate și o bărbăție incredibile”

 

Impresara l-a lăudat pe actualul partener pentru atitudinea pe care a abordat-o în relația cu Laurențiu Reghecampf.

Ronald Gavril a decis să stea departe de conflictul dintre Anamaria Prodan, actuala parteneră, și Laurențiu Reghecampf, tatăl copilului vedetei. Impresara este încântată de atitudinea pe care o are actualul iubit, evidențiind într-o intervenție la Xtra Night Show bărbăția de care acesta dă dovadă.

„Încercarea asta de a-l implica pe Ronald în poveștile Reghe-Prodan nu se vor întâmplă. Eu și Ronald suntem suficient de deștepți încât să nu lăsăm nici măcar o clipă. Pe genul merge la poliție și reclamă că îl bate boxeurul sau ne e frică de boxeur sau cum îmi zicea mie că o omor pe Caciuca (nr. Corina Caciuc) sau pe el. Cred că suntem atât de deștepți să înțelegem. Ronald mi-a spus întotdeauna că nu are de ce să vorbească de el că nu-l cunoaște. O maturitate și o bărbăție incredibile. Noi nu avem în casă subiecte legate de Reghecampf. Dacă se întâmplă ceva, eu îi spun doar atât „asta s-a întâmplat, o să vorbesc cu avocații”, a povestit Anamaria Prodan la Xtra Night Show.

Pugilistul a comentat la Xtra Night Show situația: „O privesc cu liniște, cu pace și nu pot comenta prea multe pentru că nu cunosc persoana și prefer să mă abțin. O susțin pe Ana și sunt alături de ea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest