Anamaria Prodan trece de la fotbaliști la pugiliști: ”Mi-am luat și licența de promotor”

 

Cea mai cunoscută femeie din fotbalul românesc se reorientează în carieră și va impresaria și boxeori.

Anamaria Prodan și-a luat licența de promotor și va organiza o mare gala de box la Craiova, unde va lupta și iubitul ei Ronald Gavril. Anamaria Prodan este convinsă că iubitul ei se va descurca de minune, ca de fiecare dată. Cei doi au decis să doarmă în camere separate în această perioadă, pentru că așa este profesionist.

„Nu, este un profesionist desăvârșit. Să știi că da (n.r. dorm în camere separate), așa este și normal. Aveam camerele una lângă alta. Am grijă ca la ora 22 să doarmă, mă ocup să îi duc mâncarea (...) Aveam zece meciuri (...) Gala începe la ora 19.00 pentru că înainte avem boxerii amatori, sunt tot așa mulțumită de ei”, a declarat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

Totodata, Anamaria Prodan a anunțat că pe lângă fotbaliști va începe să impresarieze și pugiliști. „Mi-am luat și licența de promotor și asta o să și fac. Fac și organizare și o să fac și management, pentru că toți boxerii buni pe care i-am cunoscut prin intermediul lui Ronald m-au întrebat dacă pot să îi impresariez și atunci îmi este ușor pentru că Ronald are aceste relații la nivel internațional”, a mai spus impresara, la Xtra Night Show


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest