Anamaria Prodan trimite indirect săgeți spre Laurențiu Reghecampf: ”Acum am lângă mine un bărbat adevărat”

 

La Xtra Night Show, impresara a vorbit despre relația pe care o are cu pugilistul și l-a atacat voalat pe fostul ei partener.

Anamaria Prodan este implicată trup și suflet în idila cu Ronald Gavril, cel care o face fericită în ultimele luni de zile. Ea spune că acesta se comportă ca un bărbat adevărat și de aceea nu mai este nevoie să scoată în evidență ea masculinitatea, așa cum a făcut-o în relațiile anterioare.

„Eu acasă sunt exact ca un copil, mă alint, stau în brațele lui, mă mângâie, îmi spune cât sunt de frumoasă. Nu simt nevoia să vin să dau cu pumnul în masă și să spun: „Hei, aici se face așa, aici se face așa”, pentru că am alături de mine un bărbat adevărat. Toate femeile care au noroc să aibă un așa bărbat este clar că vor fi acele femei minunate. Am făcut lucrul ăsta 99% din viața mea (n.r. că a avut rolul masculin într-o relație)”, a declarat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

Dacă pugilistul a îmblânzit-o, Anamaria Prodan susține că a rămas în afaceri, în continuare, o femeie de fier.  „Sunt fericită că am experimentat și zona asta, am îngropat partea de femeie a Anei datorită faptului că am realizat că eu sunt cea care trebuie să construiască, să ducă mai departe tot ce se contruiește (...) Nu aveam niciun ajutor și normal că nu mai exista Anamaria Prodan femeia și era acest zbir care dă cu pumnul în masă, care vorbește puternic și se exteriorizează ca un bărbat”, a mai spus impresara.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest