Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf: ”Nu are pic de empatie, de dor, de milă”

 

Impresara spune că tatăl lui Bebeto nu mai participă în niciun fel la creșterea și educația acestuia. Ce mărturisiri în exclusivitate la Xtra Night Show a făcut vedeta.

Anamaria Prodan nu înțelege deloc atitudinea lui Laurențiu Reghecampf, cu care a ajuns să comunice fie prin avocați, fie prin email. Antrenorul de fotbal nu se mai implică în niciun fel în creșterea și educarea băiatului pe care-l are cu impresara. Aceasta susține că pățește fix ce s-a întâmplat și cu prima soție a fostului international român.

"De trei ani nu avem nimic să ne spunem, vorbesc avocații. Noi am încercat atât de mulți ani să avem o legătură atât de firească și normală pentru copiii noștri, nu s-a vrut, e ok. Eu îl țin la curent pe mail cu tot ceea ce se întâmplă în viața copilului serbările, zile de naștere. Îi aduc aminte în cazul în care uită că este ziua copilului lui. Nu vrea să vină, nu vrea să vină la școală, nu vrea să vină la antrenament, nu vrea să vină la recuperare, nu vrea să vină la absolut nimic. Noi nu avem cum să-l obligăm. Eu ce-am putut am făcut. L-am rugat cu toată forța mea să nu-și uite copilul și să înțeleagă că are un copil pe viață", a povestit Anamaria Prodan la Xtra Night Show.

 

Anamaria Prodan și-a cerut iertare pentru comportamentul avut față de tatăl copilului ei: "Consider că ceea ce se întâmpla astăzi cu el și situația asta în care a ajuns și pe care toată România o comentează, în primul rând cei din fotbal (…) Mi-am și cerut iertare pentru toate scandalurile pe care le-am făcut tocmai ca să-l apăr și să-i apăr reputația și ca nimeni să nu-l atingă și nimeni să nu aibă curajul să vorbească despre el. Am fost un pitbull și voi știți că dacă îndrăzneați să vorbiți, să deschidă cineva gura să pronunțe cineva numele lui, erau toți la pământ. În toți anii ăștia am luptat ca o nebună să nu afle nimeni nimic. Să nu aflăm despre Raiciuri, Caciucie.. toate aceste metehne și tot acest anturaj și tot genul ăsta de femei care l-au atras întotdeauna au făcut să vedeți astăzi. Acest Reghe fără loc de muncă, hulit de toată lumea, pe la poliție cu reclamații despre mine, despre bunuri, despre absolut tot ce se poate reclama, acest Reghecampf care nu are pic de empatie, de dor, de milă, de sentimente față de nimeni și de nimic și am înțeles că ce s-a întâmplat cu prima nevastă este copy paste și cu mine. Scandaluri, circuri, copilul lăsat acolo, nevăzut ani de zile, pensie alimentară ne luptăm să nu plătim, exact aceleași tertipuri. Acum fiind în situația primei soții le înțeleg și eu. Pe vremea respectivă îi dădeam dreptate căci credeam în el. Are o tipologie din care nu este niciodată. Cu durere în suflet spun ceea ce am spus și ieri. Copiii nu sunt pe o perioadă de timp, sunt ai tăi sunt pentru totdeauna. (...) Tu poți avea orice cu mine, cu fosta soție , cu 1000 de femei. Dacă tu ai niște copii acolo trebuie să intervină respectul față de acea femeie care ți-a dăruit un copil și mama copilului tău, și dacă ai respect față de tine ca bărbat și față de copilul tău, nu ai voie să faci așa ceva niciodată. nu ai voie să-ți lași copiii fără să știi de ei ani de zile”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest