Anamaria și Tudor Ionescu au povestit cum a reacționat fetița lor după ce nu s-au văzut o lună: „Foarte stăpână pe ea!”

 

Participarea la „Power Couple”, cel mai nou show de la Antena 1, i-a făcut pe cei doi să stea despărțiți de Ilinca timp de o lună. Tudor Ionescu și soția sa au fost surprinși de modul în care a reacționat micuța, atunci când s-au revăzut.

 

Anamaria și Tudor Ionescu au participat la „Power Couple”, cea mai recentă producție de la Antena 1. Acest fapt a implicat și o serie de sacrificii, iar cel mai mare a fost despărțirea pentru o perioadă destul de lungă, de o lună, de Ilinca, fetița cuplului. În exclusivitate la Xtra Night Show cei doi au povestit cum a avut loc reîntâlnirea și cum a reacționat cea mică.

 

Din contră, când ne-a văzut, când am ajuns acasă, era foarte stăpână pe ea, dar plină de emoții. Nu am stat niciodată separați, acum a fost prima dată. Pentru ea am venit. Tudor a acceptat tocmai pentru ea. Vrem să o învățăm cum suntem noi, de fapt. Ca să poată înțelege trebuie să îi dai exemplu.”, au declarat Anamaria și Tudor Ionescu, în urmă cu puțin timp, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

 

Cei doi îi pregătesc fetiței o super-surpriză pentru această iarnă, și anume o vacanță de vis în Laponia. Ilinca știe că vom merge la Moș Crăciun doar dacă îndeplinește anumite cerințe. Să meargă la școală, în primul rând, pentru că noi cât am fost plecați, a fost foarte greu. Încercăm să reparăm ce s-a stricat atunci.”, au mai precizat cei doi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest