Andi Constantin a explicat la Xtra Night Show unde a pierdut lupta cu Giani Kiriță și l-a provocat din nou: „De 10 ori, dacă mai vrea!”

 

A venit și rândul fostei ispite de la Insula Iubirii să vină la XNS pentru a vorbi despre lupta cu Giani Kiriță. Andi Constantin vrea din nou în cușcă cu dinamovistul.

 

Giani Kiriță și Andi Constantin și-au împărțit pumni și picioare într-o gală MMA, lupta având loc în cușcă. Fosta ispită de la Insula Iubirii a rezistat doar două runde. Venit la Xtra Night Show el a pus eșecul pe o problemă medicală, spunând că nu a fost apt sută la sută. Concret, Andi Constantin a declarat că a avut glezna în ghips timp de trei săptămâni și l-a scos cu doar 5 zile înainte de confruntarea cu dinamovistul. În timpul luptei, piciorul a cedat, acesta fiind motivul pentru care spune că a ajuns la podea. Totuși, recunoaște că și-a subestimat adversarul.  

 

 ‘’Spre norocul meu, nu am vânătăi. Nu a fost gândită, din punctul meu de vedere. Când arunci un pumn trebuie să ai ochii deschiși, că mă gândesc că vrei să vezi unde vrei să dai. Am încercat să îl obosesc. Am zis că prima repriză sunt acolo să răspund la atacurile lui, nu prea iau eu inițiativa jocului pentru că n-am de ce. Eu aveam și o condiție destul de precară la picior și nu am vrut să îl forțez foarte mult, să atac și să mă accidentez. Aici am căzut, pentru că glezna pe care o aveam în ghips a cedat. Nu puteam să mă mai ridic, nu mai simțeam glezna. Tehnica mea era să continui așa, să îl obosesc. Atunci când am căzut s-a auzit un poc, am avut o entorsă la gleznă, am stat 3 săptămâni în ghips cu ea, și l-am scos cu 5 zile înainte să mă lupt. Eu eram apt să stau în picioare, nu să și alerg sau să mă lupt. L-am subestimat crezând că pot să fac față cu un picior așa. L-am subestimat dintr-un singur punct de vedere. Determinarea cu care avea să lupte. Simțeam în lovitura lui toată forța. În drum spre gală am realizat că eu nu dădusem niciodată un pumn cât am putut de tare'', a declarat Andi Constantin în exclusivitate la XNS.

 

Pentru fosta ispită masculină, evenimentul a fost o experiență, nu un eșec. Așa că l-a provocat din nou pe Giani Kiriță la un duel în cușca MMA: ''Pentru mine nu există eșec, e ok. Aș mai intra cu el în cușcă de 10 dacă mai vrea. O să fie care o să cedeze primul și nu o să fie la mine chestia asta. Dacă mai vrea o să lămurim. A dat cu încheietura în spatele urechii și de atunci nu îmi amintesc nimic. Nu are cum să fie o pierdere pentru mine un meci în care am acumulat experiență’’.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest