Andra Apostol dezvăluie adevărul despre relație cu Adrian Mititelu Jr.: ”O situație financiară bună nu este suficientă”

 

În ultimele luni, presa a relatat despre o posibilă relație între Andra Apostol și Adrian Mititelu Jr, fiul patronului de la FC U Craiova. Însă, Andra a decis să pună capăt acestor zvonuri și a declarat că nu au format niciodată un cuplu.

Într-un interviu acordat la Xtra Night Show, Andra Apostol a povestit că în urmă cu câteva luni au plecat împreună în vacanță și au decis să se cunoască mai bine. Cu toate acestea, nu s-a întâmplat nimic mai mult între ei și nu au ajuns să formeze un cuplu.

„Nu am format un cuplu niciodată. Noi nu am fost împreună. S-a înțeles că am fost împreună și în urma interviului pe care eu l-am dat și așa mai departe, dar nu am format un cuplu. Între noi nu s-a întâmplat absolut nimic. Deci, a fost o tentativă. A fost o vacanță pe care am făcut-o alături de el, cu prietena mea, nu am plecat eu singură cu el și nu a fost nimic”, a declarat Andra.

În plus, tânăra a spus că Adrian Mititelu Jr și-a dorit să o cunoască mai bine, dar a refuzat, pentru că nu a simțit aceeași atracție. „El este un băiat OK, doar că nu este pe placul meu, nu este genul meu. Nu a fost pur și simplu. El a încercat, cum ar încerca orice alt bărbat. Nu a făcut nimic special să spui că încearcă altceva. Pentru mine, faptul că are o situație financiară bună nu este suficient. Trebuie să mă agăț de ceva mai puternic”, a mai adăugat Andra.

În final, Andra Apostol a dezvăluit că nu a mai vorbit cu Adrian Mititelu Jr de la despărțirea lor, care ar fi avut loc în luna septembrie a anului trecut. De asemenea, a recunoscut că ar fi trebuit să se gândească mai bine înainte de a începe o relație cu el.

„Noi nu mai vorbisem din septembrie, deci la puțin timp după ce ne-am întors din Franța. El s-a străduit foarte mult în ceea ce m-a privit pe mine, ca să zic așa și a fost foarte răbdător. Nu am simțit deloc. Este un regret de-al meu, pentru că m-am aruncat așa”, a concluzionat Andra Apostol


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest