Andreea Antonescu, despre experiența Splash! Vedete la apă: „Cu toate țiglele pe casă nu am fost vreodată!”

 

Cântăreața a participat a doua oară la Splash! Vedete la apă și a împărtășit trăirile pe care le-a avut la Xtra Night Show. „Am sărit ca-n Matrix”, și-a descris Andreea saltul.

 

Acum câțiva ani, Andreea Antonescu a prins finala în show-ul „Splash! Vedete la apă”, fapt care a încurajat-o să repete experiența. De această dată s-a oprit în semifinale, recunoscând că a avut competitori mult prea valoroși.

 

În platoul Xtra Night Show, Andreea Antonescu a dezvăluit cum a luat decizia de a participa din nou la emisiunea Splash! Vedete la apă: „Slavă cerului, frică de înălțime nu am, cu toată țigla pe casă nu am fost vreodată. Am sărit mereu în viață, am și avut oameni care să mă salveze. Am sărit ca-n Matrix”.

 

Încântată de experiența pe care a avut-o vara aceasta în concurs, Andreea a subliniat că este mai important să nu-ți fie frică de înălțime, decât să știi să înoți, pentru a face sărituri de excepție. Am fost a doua oară la Splash și mi-a plăcut foarte tare. Nu am eu foarte mari tangențe cu bălăceala, pentru că din cauză de boală eu nu am învățat să înot. Dar la Splash nu e despre a înota, este despre a sări și frică de înălțime nu am”, a spus Andreea Antonescu la Xtra Night Show.

 

Andreea a fost sinceră și a mărturisit că nu și-a propus să ajungă în finală, mai ales că l-a avut drept concurent pe Sonny Medini, care este un atlet profesionist. Am avut o săritură pe care am făcut-o în antrenamente, dar n-am mai putut s-o fac în competiție. (...) Sonny a câștigat ediția. N-am putut să număr de câte ori s-a învârtit. Nici nu mi-am dorit să-l bat”, a mai spus vedeta.

 

Marele câștigător al Splash! Vedete la apă a fost fostul jucător al lui Dinamo București, Cristi Pulhac. El s-a ales cu premiul de 10.000 de euro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest