Andreea Antonescu, detalii inedite despre prietenia cu Andreea Bălan: 'Am plâns împreună și ne-am deschis sufletele'"

 

Andreea Antonescu dezvăluie emoțiile legate de Andreea Bălan, după America Express, în exclusivitate la Xtra Night Show. Cele două fete s-au reunit după mai mulți ani de la perioada adolescenței și au participat împreună la competiția de la Antena 1. În ciuda faptului că au format o trupă împreună în trecut, prietenia lor a trecut prin momente mai puțin strălucite. Cu toate acestea, la America Express, cele două concurente s-au apropiat din nou, ajungând să petreacă timp împreună și să își amintească de momentele frumoase din trecut.

La proba cu scrisorile, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au avut un moment emoționant, când și-au exprimat dragostea și aprecierea reciprocă, gândindu-se la amintirile lor de altădată. Ele au fost foarte emoționate și și-au lăsat sentimentele să curgă. Andreea Antonescu a mărturisit că a fost un moment special și a plâns când a auzit cuvintele Andreei.

Cu toate că cele două fete au fost penalizate de mai multe ori pentru încălcarea regulilor, Andreea Antonescu nu a pus accentul pe acest aspect, ci s-a concentrat pe faptul că a reușit să se distreze alături de prietena ei în timpul concursului. Deși a încercat să discute cu Andreea Bălan despre reguli, nu au ajuns la o hotărâre și au lăsat lucrurile așa.

„Ne-am emoționat, noi am plâns în momentul în care am auzit cuvintele Andreei și ea a început să plângă. La mine, nici nu pot să zic că au fost niște cuvinte. Ne-am dat drumul la suflet. I le-am mai spus ei. Era și o altă situație, venisem după o perioadă grea, nu am mai petrecut atât de mult timp împreună de peste 20 de ani. În momentul în care am auzit cuvintele pe care ni le-am dat una alteia, practic ăla a fost. A fost un moment emoționant. Eram conștientă că după o perioadă atât de lungă, am ajuns iar împreună, să stăm atât de mult timp, poate chiar mai mult decât în perioada Andre. Deși am reușit trupa, eram fiecare cu ale ei”, a spus Andreea Antonescu la Xtra Night Show

În concluzie, Andreea Antonescu și Andreea Bălan și-au reînnoit prietenia și și-au petrecut timpul împreună într-un mod plăcut și emoționant, la America Express


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest