Andreea Antonescu, în exclusivitate la Xtra Night Show despre un nou copil: „Aș vrea eu, dar n-am cu cine!”

 

Cântăreața a vorbit fără perdea despre viața amoroasă pe care o are acum, dar și despre relația cu Traian Spak.

 

În ultima perioadă, paparazzi au fost pe urmele Andreei Antonescu, iar ziarele au tot cuplat-o pe vedetă cu tot felul de bărbați. La Xtra Night Show, cântăreața a spus că nu e în nicio relație în momentul de față. În altă ordine de idei, diva a povestit în urmă cu ceva timp că Sienna își dorește foarte tare o nouă surioară. Subiectul a revenit în prim-plan aseară la show-ul de la Antena 3. La emisiunea lui Dan Capatos, Andreea Antonescu a vorbit despre o posibilă a doua sarcină.

 

„Unul dintre ei este Edi, 25 de ani, care e nedespărțit de mine. Ceilalți doi erau doi prieteni, mai cu experiență decât Edi. Ei sunt reali, dar nu și ca statut în viața mea. Pe mine nu m-a prins nimeni sărutându-mă, că nu mai am cu cine. Am avut și eu două greșeli așa, dar am trecut repede peste ele. În privința unei eventuale noi sarcini, ce să vă zic: aș vrea eu, dar nu am cu cine”, a spus Andreea Antonescu, cu zâmbetul pe buze.

 

Diva a vorbit și despre relația pe care o are cu Traian Spak, tatăl Siennei, bărbatul de care încă nu a divorțat. Ea a spus că nici acesta nu și-a refăcut viața, fiind într-o situație similară cu a ei. Totodată, a declarat că singura modalitate pe care o întrevede pentru a nu petrece sărbătorile singură este să zboare în America, acolo unde se află soțul și fetița ei.

 

Vedeta a afirmat că nu mai este cale de împăcare între ea și soțul ei, în condițiile în care s-au separat de atât de mult timp și au pornit pe drumuri total diferite, însă niciunul nu și-a găsit până acum un alt partener de viață Despre soțul ei, Andreea Antonescu a mărturisit că în continuare se înțeleg extrem de bine, comunică și sunt foarte buni prieteni, însă distanța este o mare problemă, în condițiile în care cei doi locuiesc pe două continente diferite.

 

„Sienna e la tatăl ei în America. Își face sărbătorile acolo, acum nu știu dacă voi fi singură de sărbători. Dar singura variantă să nu fiu singură este să zbor și eu acolo în America. Noi nu am divorțat încă. Vom fi minim de patru, pentru că e și mama acolo. Suntem deschiși la orice. Nu e loc de împăcare, am pornit pe drumuri separate. Suntem pe două continente diferite”, a spus Andreea Antonescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest