Andreea Antonescu, pregătită să devină mămică: ”Teoretic, ar trebui să nasc săptămâna viitoare”

 

Cântăreața a vorbit despre modul în care decurge sarcina în exclusivitate la Xtra Night Show.

 

Andreea Antonescu a ajuns să numere zilele până când va deveni mama pentru a doua oară. Ea este gravidă în 36 de săptămâni, drept urmare poate să nască oricând. În exclusivitate la Xtra Night Show, vedeta a dezvăluit că a avut o sarcină ușoară și că este foarte încântată că nu s-a îngrășat în urma acesteia.

 

„Sunt foarte bine și mă simt foarte bine, deși mai e foarte puțin. 9-10 kilograme, mă așteptam să iau 41. Se vede burtica. E bine și mă simt foarte bine. Aș putea teoretic să nasc oricând. Am trecut de cele 36 de săptămâni. Mai e foarte puțin. Teoretic, ar trebui să nasc săptămâna viitoare. Eu m-am retras acasă și nu mai ies așa mult. Azi am stat cumințică în casă, ca să pot să ajung la emisiune. Cel mai probabil, va fi cezariană”, a spus Andreea Antonescu, la Xtra Night Show.

 

Vedeta a vorbit și despre provocările pe care le-a înfruntat alături de Andreea Bălan la America Express: „Nu vreți să știți ce am mâncat acolo. Fetița este o minune de la Dumnezeu (...) Fetița este un miracol. America Express e un show hard, este foarte tare, cu foarte multă oboseală, rucsacii pe care îi aveam cântăreau 12 kilograme... Dormeam maximum 4- 5 ore noapte. Și eu, și Andreea, suntem firi ambițioase și determinate. Nu ne lăsam indiferent de greutatea situației. Practic, lucrurile pe care le mâncam eu atunci, le mâncau strămoșii lor. Lucruri urâte, foarte urâte. Nici măcar pofte nu am avut și e a doua sarcină prin care am trecut”.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest