Andreea Bălan, despre participarea la America Express: ”Lași brand-ul acasă. Acolo ești nimeni în drum”

 

Cântăreața a vorbit despre modul în care a abordat Aventura pe Drumul Aurului, în exclusivitate la Xtra Night Show.

 

Andreea Bălan a fost prezentă în studioul Xtra Night Show, unde a divulgat o serie de detalii despre participarea la America Express – Drumul Aurului. Artista a spus că în sezoanele precedente a refuzat să ia parte la show, întrucât s-a considerat nepregătită, dar pentru actuala ediție s-a fortificat atât fizic, cât și psihic.

 

„În primul rând, ca să vi în acest concurs trebuie să fi foarte puternic mental și fizic. Eu am refuzat ani la rând, iar anul acesta, cu trei luni înainte, am început să mă antrenez fizic, să fac mai multă sală, mai multe abdomene. Psihic trebuie să fi foarte puternic și să urmărești celelalte sezoane, să vezi unde s-au enervat ceilalți, de ce și să-ți dai seama că nu e nimic personal în momentul în care cineva te refuză la autostop, cineva nu-ți deschide ușa să te primească”, a precizat artista.

 

Andreea Bălan a mărturisit că un mare avantaj a fost faptul că are o fire total diferită de a coechipierei ei, Andreea Antonescu, dar a dezvăluit și strategia pe care a folosit-o, făcându-și aliați în Aventura americană. „Trebuie să lași brand-ul și numele acasă, iar acolo să fi nimeni în drum. În acest concurs ești nimeni în drum și depinzi de ajutorul oamenilor să te ajute. Cu cât ești mai plăcut și mai plăpând, atunci oamenii te ajută. În acest concurs trebuie ca partenerii să fie oarecum diferiți ca personalitate, ca fire, ca anduranță, pentru că sunt probe diferite. Eu am avut strategia următoare de acasă și din aeroport: nu pleci la război fără aliați”, a mai spus cântăreața.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest