Andreea Bălan, dezvăluiri la XNS despre sarcina Andreei Antonescu: „A trecut prin acele experiențe la America Express…”

 

Cele două foste colege de trupă au făcut echipă la America Express. În fapt au fost trei, pentru că Andreea Antonescu era gravidă!

 

America Express, show-ul de la Antena 1, a fost cu atât mai dificil pentru Andreea Antonescu dacă avem în vedere că aceasta era însărcinată în timpul aventurii de peste Ocean. Invitată la Xtra Night Show, Andreea Bălan, prietena și fosta ei colegă de trupă, a dezvăluit că nu s-a știut de existența sarcinii pe parcursul filmărilor.

 

„Nu am știut că e însărcinată, dar cred că nici ea nu știa. Cred că a aflat când s-a întors. Cred că nu știa, că dacă știa, cred că nu venea. (...) Un copil este o binecuvântare, așa că dacă a trecut prin acele experinețe în America Express ..., a spus Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

 

La emisiunea moderată de Dan Capatos, cântăreața a povestit care au fost cele mai grele momente de la America Express și cu ce probleme majore s-au confruntat concurenții: „Câteva momente au fost în care am vrut să revin acasă, din cauza mizeriei. Mizeria ne-a terminat pe toți. Trebuia să dormim la oameni acasă, doar că tot oamenii cu posibilități reduse te cazau. (...) Mizeria nu are de-a face de multe ori cu sărăcia și nimeream în locuri foarte dificile, dar ne-am mobilizat și am făcut abstracție”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest